InClothes logo

Όροι χρήσης

 Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα! Η ΙnClothes και οι συνεργάτες της παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε εσάς υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις. Εάν επισκέπτεστε ή ψωνίσετε μέσα σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε διαβάστε τους προσεκτικά.


ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ανατρέξτε στην ειδοποίηση περί απορρήτου, η οποία διέπει επίσης την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, για να κατανοήσετε τις πρακτικές μας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Όταν επισκέπτεστε την ΙnClothes ή στείλετε e-mail σε εμάς, επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά. Συμφωνείτε να λαμβάνετε επικοινωνία από εμάς με ηλεκτρονικό τρόπο. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω της δημοσίευσης ανακοινώσεων σε αυτόν τον ιστότοπο. Συμφωνείτε ότι όλες οι συμφωνίες, ειδοποιήσεις, γνωστοποιήσεις και άλλες επικοινωνίες που σας παρέχουμε ηλεκτρονικά ικανοποιούν κάθε νόμιμη απαίτηση ότι αυτές οι ανακοινώσεις θα γίνονται εγγράφως.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Όλο το περιεχόμενο που περιλαμβάνεται σε αυτόν τον ιστότοπο, όπως κείμενο, γραφικά, λογότυπα, εικονίδια κουμπιών, εικόνες, ηχητικά κλιπ, ψηφιακές λήψεις, συλλογές δεδομένων και λογισμικό, είναι ιδιοκτησία της ΙnClothes ή των προμηθευτών περιεχομένου της και προστατεύονται από διεθνείς νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων. Η σύνταξη ολόκληρου του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου αποτελεί αποκλειστική ιδιοκτησία της ΙnClothes, με πνευματική ιδιοκτησία της συλλογής αυτής από τη ΙnClothes και προστατεύεται από τους διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

Τα εμπορικά σήματα και τα σήματα της ΙnClothes δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν σε σχέση με οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία που δεν είναι της ΙnClothes, με οποιονδήποτε τρόπο που ενδέχεται να προκαλέσει σύγχυση στους πελάτες ή με οποιονδήποτε τρόπο που υπονομεύει ή δυσφημεί την ΙnClothes. Όλα τα υπόλοιπα εμπορικά σήματα που δεν ανήκουν στην ΙnClothes ή στις θυγατρικές της που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους, οι οποίοι ενδέχεται να μην είναι συνδεδεμένοι, συνδεδεμένοι με την ΙnClothes ή τις θυγατρικές της ή να τις υποστηρίζουν.

ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η ΙnClothes σας παραχωρεί μια περιορισμένη άδεια για να αποκτήσετε πρόσβαση και να κάνετε προσωπική χρήση αυτού του ιστότοπου και να μην μεταφορτώσετε (εκτός από την προσωρινή αποθήκευση σελίδων) ή να την τροποποιήσετε ή οποιοδήποτε τμήμα του, εκτός εάν υπάρχει ρητή γραπτή συγκατάθεση της ΙnClothes. Η παρούσα άδεια χρήσης δεν περιλαμβάνει καμία μεταπώληση ή εμπορική χρήση αυτού του ιστότοπου ή του περιεχομένου του: οποιαδήποτε συλλογή και χρήση οποιωνδήποτε καταχωρήσεων προϊόντων ή περιγραφών προϊόντων: οποιαδήποτε παράγωγη χρήση αυτού του ιστότοπου ή του περιεχομένου του: οποιαδήποτε λήψη ή αντιγραφή πληροφοριών λογαριασμού για όφελος άλλου εμπόρου: ή οποιαδήποτε χρήση της εξόρυξης δεδομένων, ρομπότ ή παρόμοια εργαλεία συλλογής και εξαγωγής δεδομένων. Αυτός ο ιστότοπος ή οποιοδήποτε τμήμα αυτού του ιστότοπου δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί, να αντιγραφεί, να αντιγραφεί, να πωληθεί, να μεταπωληθεί, να επισκεφθεί ή να χρησιμοποιηθεί με άλλο τρόπο για οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό χωρίς ρητή γραπτή συγκατάθεση της ΙnClothes. Δεν επιτρέπεται να πλαισιώνετε ή να χρησιμοποιείτε τεχνικές πλαισίωσης για να επισυνάψετε οποιοδήποτε εμπορικό σήμα, λογότυπο ή άλλες ιδιόκτητες πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένων εικόνων, κειμένου, διάταξης σελίδας ή φόρμας) της ΙnClothes και των συνεργατών μας χωρίς ρητή γραπτή συγκατάθεση. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε μετα-ετικέτες ή οποιοδήποτε άλλο "κρυφό κείμενο" που χρησιμοποιεί το όνομα ή τα εμπορικά σήματα της ΙnClothes χωρίς τη ρητή γραπτή συγκατάθεση της ΙnClothes. Κάθε μη εξουσιοδοτημένη χρήση τερματίζει την άδεια ή την άδεια που έχει χορηγήσει η ΙnClothes. Σας παρέχεται περιορισμένο, ανακλητό και μη αποκλειστικό δικαίωμα δημιουργίας υπερσύνδεσης στην αρχική σελίδα της ΙnClothes, εφόσον ο σύνδεσμος δεν απεικονίζει τη ΙnClothes, τους συνεργάτες της ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους με ψευδή, παραπλανητική, υποτιμητική ή άλλως προσβλητική ύλη. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε λογότυπο της ΙnClothes ή άλλο ιδιοκτησιακό γραφικό ή εμπορικό σήμα ως μέρος του συνδέσμου χωρίς ρητή γραπτή άδεια.

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ ΩΣ ΜΕΛΗ

Εάν χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, είστε υπεύθυνος για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας του λογαριασμού και του κωδικού πρόσβασής σας και για τον περιορισμό της πρόσβασης στον υπολογιστή σας και συμφωνείτε να αναλάβετε την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που συμβαίνουν στο λογαριασμό σας ή στον κωδικό πρόσβασής σας. Εάν είστε κάτω των 18 ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας μόνο με τη συμμετοχή ενός γονέα ή κηδεμόνα. Η ΙnClothes και οι συνεργάτες της διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν την υπηρεσία, να τερματίσουν τους λογαριασμούς τους, να αφαιρέσουν ή να επεξεργαστούν περιεχόμενο ή να ακυρώσουν τις παραγγελίες κατά την απόλυτη κρίση τους.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ, EMAIL ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Οι επισκέπτες μπορούν να δημοσιεύουν κριτικές, σχόλια και άλλο περιεχόμενο και να υποβάλλουν προτάσεις, ιδέες, σχόλια, ερωτήσεις ή άλλες πληροφορίες, εφόσον το περιεχόμενο δεν είναι παράνομο, άσεμνο, απειλητικό, δυσφημιστικό, εισβολές ιδιωτικού απορρήτου, ή αλλοιώς επιβλαβή για τρίτους ή απαράδεκτη και δεν αποτελείται από ή περιέχει ιούς λογισμικού, πολιτικές εκστρατείες, εμπορικές προσκλήσεις, αλυσιδωτές επιστολές, μαζικές αποστολές αλληλογραφίας ή οποιαδήποτε μορφή "spam". Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε ψευδή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να μοιράζεστε οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα ή να παραπλανήσετε με άλλο τρόπο την προέλευση μιας κάρτας ή άλλου περιεχομένου. Η ΙnClothes διατηρεί το δικαίωμα (αλλά όχι την υποχρέωση) να αφαιρέσει ή να επεξεργαστεί τέτοιο περιεχόμενο, αλλά δεν εξετάζει τακτικά το δημοσιευμένο περιεχόμενο. Αν κάνετε δημοσίευση περιεχομένου ή υποβάλετε υλικό και εκτός αν δηλώνουμε διαφορετικά, παρέχετε στην ΙnClothes και στους συνεργάτες της ένα μη αποκλειστικό, απαλλαγμένο από δικαιώματα, διαρκές, αμετάκλητο και πλήρως δευτερεύον δικαίωμα χρήσης, αναπαραγωγής, τροποποίησης, προσαρμογής, δημοσίευσης, μετάφρασης, δημιουργίας παράγωγα έργα από, διανομή και προβολή τέτοιου περιεχομένου σε όλο τον κόσμο σε οποιοδήποτε μέσο. Παρέχετε στην ΙnClothes και στους συνεργάτες της και στους υποκείμενους του δικαιώματος να χρησιμοποιούν το όνομα που υποβάλλετε σε σχέση με το εν λόγω περιεχόμενο, αν το επιλέξουν. Υποστηρίζετε και εγγυάστε ότι είστε κάτοχος ή άλλως ελέγχετε όλα τα δικαιώματα του περιεχομένου που δημοσιεύετε: ότι το περιεχόμενο είναι ακριβές: η χρήση του περιεχομένου που παρέχετε δεν παραβιάζει αυτήν την πολιτική και δεν θα προκαλέσει τραυματισμό σε οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα: και ότι θα αποζημιώσετε τη ΙnClothes ή τους συνεργάτες της για όλες τις αξιώσεις που προκύπτουν από περιεχόμενο που παρέχετε. Η ΙnClothes έχει το δικαίωμα αλλά όχι την υποχρέωση να παρακολουθεί και να επεξεργάζεται ή να καταργεί οποιαδήποτε δραστηριότητα ή περιεχόμενο. Η ΙnClothes δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε περιεχόμενο δημοσιεύτηκε από εσάς ή οποιοδήποτε τρίτο μέρος.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ

Όλα τα είδη που αγοράζονται από τη ΙnClothes γίνονται σύμφωνα με σύμβαση αποστολής. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι ο κίνδυνος απώλειας και τίτλου για τέτοια αντικείμενα μεταβείτε σε εσάς κατά την παράδοσή μας στον μεταφορέα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η ΙnClothes και οι συνεργάτες της προσπαθούν να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερες. Ωστόσο, η ΙnClothes δεν εγγυάται ότι οι περιγραφές προϊόντων ή άλλο περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου είναι ακριβείς, πλήρεις, αξιόπιστες, τρέχουσες ή χωρίς σφάλματα. Εάν ένα προϊόν που προσφέρεται από την ίδια τη ΙnClothes δεν είναι όπως περιγράφεται, η μοναδική σας θεραπεία είναι να την επιστρέψετε σε αχρησιμοποίητη κατάσταση.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΚΟΜΠΑΝΙΑ ΜΙΑ "ΩΣ ΕΧΕΙ" ΚΑΙ "ΩΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ" ΒΑΣΗ. ΙnClothes ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ Ή ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ, ΡΗΤΗ Ή ΣΙΩΠΗΡΗ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ή τις πληροφορίες, περιεχόμενο, τα υλικά, ή προϊόντων που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΡΗΤΑ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΑΣ. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΙnClothes ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΡΗΤΕΣ Ή ΣΙΩΠΗΡΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ. Η ΙnClothes ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ, ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ Ή Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙnClothes ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΙΟΥΣ Ή ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΒΛΑΒΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟΥΣ. Η ΙnClothes ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΖΗΜΙΕΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΜΕΣΗ, ΕΜΜΕΣΗ, ΤΥΧΑΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ. ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΙΩΠΗΡΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ Ή ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ Ή ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΖΗΜΙΩΝ. ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΜΕΡΙΚΕΣ Ή ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟΣ ΝΟΜΟΣ

Με την επίσκεψη της ΙnClothes, συμφωνείτε ότι οι νόμοι του κράτους DEFINE_STATE, DEFINE_COUNTRY, ανεξάρτητα από τις αρχές σύγκρουσης νόμων, θα διέπουν τους παρόντες Όρους Χρήσης και τυχόν διαφωνία οποιουδήποτε είδους που μπορεί να προκύψει μεταξύ εσάς και της ΙnClothes ή των συνεργατών της.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Οποιαδήποτε διαφορά που σχετίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο με την επίσκεψή σας στη ΙnClothes ή με προϊόντα που αγοράζετε μέσω της ΙnClothes θα υποβληθεί σε εμπιστευτική διαιτησία στο Ελληνικό δίκαιο, με την εξαίρεση ότι, στον βαθμό που έχετε παραβιάσει ή απειλεί να παραβιάσει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της ΙnClothes, Η ΙnClothes μπορεί να ζητήσει ανασταλτική ή άλλη κατάλληλη αρωγή σε οποιοδήποτε κράτος ή ομοσπονδιακό δικαστήριο στην Ελλάδα, και συμφωνείτε με την αποκλειστική δικαιοδοσία και τον τόπο διεξαγωγής σε αυτά τα δικαστήρια. Η διαιτησία στο πλαίσιο της παρούσας συμφωνίας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν στη συνέχεια της Αμερικανικής Ένωσης Διαιτησίας. Η διαιτητική απόφαση είναι δεσμευτική και μπορεί να καταχωρηθεί ως απόφαση σε οποιοδήποτε αρμόδιο δικαστήριο. Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο, καμία διαιτησία δυνάμει της παρούσας συμφωνίας δεν θα συνδέεται με διαιτησία που θα συνεπάγεται οποιοδήποτε άλλο μέρος που υπόκειται στην παρούσα συμφωνία, είτε μέσω διαδικασίας διαιτησίας κατηγορίας είτε με άλλο τρόπο.

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ, ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ

Ανατρέξτε στις άλλες πολιτικές μας, όπως η Πολιτική αποστολής και επιστροφών, που δημοσιεύτηκε σε αυτόν τον ιστότοπο. Αυτές οι πολιτικές διέπουν επίσης την επίσκεψή σας στη ΙnClothes. Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές στον ιστότοπό μας, τις πολιτικές και τους παρόντες Όρους Χρήσης ανά πάσα στιγμή. Εάν κάποια από τις προϋποθέσεις αυτές θεωρηθεί άκυρη, άκυρη ή για οποιονδήποτε λόγο μη εκτελεστή, η προϋπόθεση αυτή θεωρείται αποσπάσιμη και δεν επηρεάζει την εγκυρότητα και την εκτελεστότητα οποιασδήποτε προϋπόθεσης.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

Ερωτήσεις σχετικά με τους Όρους Χρήσης, την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή άλλο υλικό σχετικό με την πολιτική μπορούν να κατευθύνονται στο προσωπικό υποστήριξης κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο "Επικοινωνήστε μαζί μας" στο πλευρικό μενού. Ή μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

 

 

Σχετικά με εμάς

Προσπαθούμε καθημερινά για εσάς, να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες σε ιδιαίτερα γρήγορους χρόνους παράδοσης και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, συνεργαζόμενοι με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες courier που κάνουν καλύτερα και γρηγορότερα αυτήν την δουλειά ακόμη και στους πιο απομακρυσμένους προορισμούς.

Copyright ©2022 InClothes GR - All rights reserved - Powered by i-Pins NET